Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Dairesel yangın merdiveni, genellikle silindirik yahut dairesel bir korunum içre bulunan spiral yahut dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseri sınırlı dış alana sahip veya bedii endişeların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın Kapısı müstacel durumlarda binadan autarı çıkış sağlamanın yüzı sıra yangının öteki alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının denetçi altına tuzakınması kolaylaşır ve henüz fazla mazarrat vermesi önlenir.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak evgin çıkış kapısı namına bina kez aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe bakarak muhtevayapısı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha ayrıntılı kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın bedelı henüz buna rabıtlı olarak elan bozuk olmaktadır.

Tüm aşamaların hakikat bir biçimde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden pozitif rapor kırmızıınması sağlanır.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın tabiatıyla kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve esrarın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı kesifı tıkızya kapanmaktadır.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabil gestaltlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak dâhilin, elan bina tasarım halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda hassas davranılmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en yaraşıklı eder politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni sebebiyle yangın esnasında insanoğluın emin ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi katkısızlanır. Yapılan tetkikat, yangın temellangıcından itibaren geçen 3 dakikalık süre ortamında vaka yerinin dumanla dolduğu belirlenmiştir. Yeniden sadece 6 dakikalık kısa bir sürede zeminın alevlerle kaplandığı tespit edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleşatır yangın olumsuzluklarıyla örgüların muhtevaindeki merdivenler kullanılamaz bir hal alır. Böylelikle konstrüksiyonlardan çıkış imkânsız olabilir. En dobra alternatif Yangın Çıkış Kapısı kaçış yolu ise yangın merdivenleri yardımıyla oluşur. Dirilik kaybının en aza indirilmesi ya da büsbütün engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin rolü çok büyüktür.

Hem yeni binalacak binalarda hem bile bulunan binalardaki yangın kapısı ihtiyaçlarınızı gitmek midein itimat yangın kapılarını salık ederim.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve temelında tek tarafıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı duvar ve en az 90 dakika dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile öteki taksimmlerden ayrılır.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçeklehandan bu tür kapıların en koskocaman avantajı yaman sızdırmaması ve belirli derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 mutabakat katkısızlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye olmak; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en şık fiyatlarla sahip bulunmak için İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden müdrike bilgelik alabilirsiniz.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli nöbetçi ise hınçe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve sırça pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kadar felakete dayanıklıdır.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini muvafık görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli sarrafiyelı kriterler nazar önüne kırmızıınarak karar verilmektedir. Özellikle gerçek bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun alınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page